HILDE RØSAND, GESTALT TERAPEUT, MNGF

samtaleterapi- terapeutisk yinyoga - qigong

HILDE RØSAND (1964)


Min bakgrunn er 11 år som arkitekt, gründer og kreativ formgiver.  Helseutfordringer åpnet for mulighet til å gjøre nødvendige endringer for et bedre liv og helse.  Jeg valgte å gå en helt annen vei og utdannet meg til psykoterapeut og er utdannet fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole, Oslo. Jeg bruker egen livserfaring, min kreativitet, sansen for rom, form og persepsjon også i mitt arbeid som terapeut og yogalærer. 


Sammen med Elisabeth H Sæther, www.irelasjon.no er jeg ressurs i traumegrupper, og jeg benytter samme teoretiske rammeverk og metode i individuell samtaleterapi.


Yinyoga og Qigong både individuellt og i små grupper er verktøy som benyttes sammen med terapi. Vi husker traumer eller overveldende hendelser mer med kropp og følelser enn med ord. I arbeidet med å skape endring er det naturlig for meg å integrere enkle øvelser for å frigjøre stress, muskel spenninger og anspenthet for å få mer energi, bedre blodsirkulasjon, puste fritt og løse opp stagnert energi i kropp og sinn. 

Jeg medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening (NGF) og er forpliktet til å følge foreningens etiske retningslinjer.  Jeg har taushetsplikt og mottar faglig veiledning regelmessig.