HILDE RØSAND, GESTALT TERAPEUT, MNGF

Samtaleterapi - Gruppeterapi - Yinyoga og Qigong for kvinner.

HILDE RØSAND (1964)


Min bakgrunn er 11 år som arkitekt, gründer og kreativ formgiver.  Helseutfordringer åpnet for mulighet til å gjøre nødvendige endringer for et bedre liv og helse.  Jeg valgte å gå en helt annen vei og utdannet meg til psykoterapeut og er utdannet fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole, Oslo. 

og Yinyoga lærer fra Yinyang Akademiet,  Oslo. 

Jeg bruker egen livserfaring, min kreativitet, sansen for rom, form og persepsjon også i mitt arbeid som terapeut og yogalærer. 


Sammen med Elisabeth H Sæther www.irelasjon.no er jeg ressurs i traumegrupper, og jeg benytter samme metode i individuell samtaleterapi.


Yinyoga og Qigong både individuellt og i små grupper er verktøy som benyttes sammen med terapi. Vi husker traumer eller overveldende hendelser mer med kropp og følelser enn med ord. I arbeidet med å skape endring er det naturlig for meg å integrere enkle øvelser for å frigjøre stress, muskel spenninger og anspenthet for å få mer energi, bedre blodsirkulasjon, puste fritt og løse opp stagnert energi i kropp og sinn. 
Tilbakemeldinger:


"Jeg kom til Hilde, trøtt, lei og utbrent og hun lærte meg å akseptere mine følelser, og meg selv. Denne formen av terapi var ganske uvant for meg, det handler om følelser og ikke tanker. Følelser er skremmende men hun viste meg hvordan jeg kan tillate de å være en del av livet mitt uten å legge lokk på de hele tiden. Hun er veldig tålmodig og støttende og jeg er veldig takknemlig for denne tiden, det hjalp virkelig. Jeg har lært masse og ikke minst hadde vi det kjempekoselig."  

Kvinne 40.


Jeg medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening (NGF) og er forpliktet til å følge foreningens etiske retningslinjer.  Jeg har taushetsplikt og mottar faglig veiledning regelmessig.